Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

In plan psihic aceasta saptamana este incarcata de emotii, uneori chiar reactii exagerate de retragere sau de izolare, de renuntare ori chiar panica. Aceste reactii intense pot sa apara in special in prima jumatate a saptamanii si sunt influentate de miscarile si tranzitele astrale. De aceea va recomandam sa incercati sa va temperati si sa nu luati decizii importante pana miercuri, caci este posibil sa dati cu piciorul unor oportunitati rare.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Va recomandam sa aveti grija sa nu va accidentati, caci exista un risc astral in acest sens. Daca practicati un sport, va recomandam sa nu faceti antrenamente intensive, cel putin in prima jumatate a saptamanii. O dieta bogata in legume de primavara v-ar aduce mai multa energie necesara finalizarii proiectelor din aceasta saptamana.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

In planul psihic si emotional inca va cautati echilibrul. Casa prietenilor si a relatiilor este serios zdruncinata, iar cateva valuri le-ati facut chiar voi. Meditati asupra situatiei voastre prezente, asupra valorilor si reactiilor pe care le aveti, insa astrele va forteaza la o evolutie spirituala, la trecerea pe o noua treapta unde sa fiti mai atenti si mai constienti la mediu, la micile detalii pe care nu le observati si de care, din cand in cand va impiedicati si va creeaza probleme tocmai pentru ca nu le luati in seama. Astrele va indeamna sa va concentrati mai mult pe exterior decat pe propria persoana, pentru a va armoniza energiile.

Starea de sanatate este buna, dar exista loc si de mai bine. Astrele nu anunta boli ingrijoratoare, ci mici dezechilibre care va produc disconfort la nivelul sistemului digestiv. Va recomandam sa aveti o alimentatie echilibrata si sa nu faceti excese de niciun fel.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

In aceasta saptamana au loc o serie de schimbari in planul relatiilor, ceea ce va poate produce un disconfort psihic si emotional. Pur si simplu nu toate lucrurile merg dupa cum va doriti si nu aveti ce face, trebuie sa va indepartati de acele persoane care nu rezoneaza cu voi.

Starea de sanatate este destul de buna. Sistemul respirator este sensibilizat, de aceea alergiile, racelile usoare sau rinitele va pot da usoare batai de cap. Astrele nu aduc insa vesti ingrijoaratoare in planul sanatatii, decat daca harta astrala personala prezinta anumite tranzite ce schimba aspectul general al astrogramei.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

In ceea ce priveste planul psihic, Racii primesc energie astrala creatoare, asadar veti avea idei bune, usor de pus in practica, veti gasi solutii la probleme dificile si veti face fata situatiilor buclucase. Sunt favorizati cei care lucreaza in domeniul artistic sau media, care tin discursuri sau au examene orale.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, organismul vostru prezinta o intensa putere de refacere si regenerare in aceasta saptamana. Este recomandat sa faceti multa miscare, aveti nevoie sa va refacti tonusul articular si muscular.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

In plan psihic primiti energie astrala, sunteti efervescenti, eficienti si reusiti sa aveti rezultate foarte bune in aceasta perioada. Puteti incepe noi proiecte, stabiliti noi relatii si parteneriate care va vor aduce prosperitate si multumire sufleteasca.

Starea de sanatate este buna, in ciuda suprasolicitarii. Organismul vostru este rezistent la stres, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Cel mult o raceala usoara de sezon v-ar putea produce disconfort, insa astrele nu anunta motive de ingrijorare in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Saptamana va aduce ceva mai multa liniste decat in ultimele saptamani. Aceasta liniste nu vine neaparat din scaderea responsabilitatilor, insa reusiti sa gasiti un echilibru interior, sa gasiti solutii ingenioase pentru a va face viata mai usoara si stilul de viata mai bun.

Citește și:

Starea de sanatate este buna. Aveti insa nevoie de mai multa odihna, atat pasiva, prin somn, cat si activa prin activitati placute si relaxante. Cautati sa aveti o alimentatie energizanta in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

In aceasta saptamana dai curs activitatilor care iti hranesc sufletul, care te bucura sau pur si simplu te ajuta sa te relaxezi, sa te destinzi, sa te indepartezi de grijile cotidiene. Mergi al teatru, citesti, mergi la piscina, te plimbi si cunosti oameni noi.

Starea de sanatate este tot mai buna, gratie micilor alegeri sanatoase pe care le-ai facut in ultima perioada, alegeri mici, dar adunate aduc rezultate mari. Incearca sa nu neglijezi miscarea si sa nu amani responsabilitati.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion traverseaza o perioada incarcata in plan psihic, dar frumoasa. Aveti multe lucruri de rezolvat si sunteti contracronometru, insa vreti ca totul sa iasa bine, asadar munciti de zor.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, de fapt nici nu aveti timp sa va imbolnaviti. Pur si simplu aveti un ritm alert care va mentine tonusul si totodata va aduce multumiri sufletesti prin realizarile saptamanii. Incercati sa aveti o alimentatie sanatoasa, energizanta, bazata pe legume de sezon si mai putine grasimi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

In plan psihic saptamana este usor ravasitoare. Faceti o analiza atenta a vietii voastre, a dorintelor si asteptarilor pe care le aveti, a oamenilor pe care ii lasati in jurul vostru. Este posibil sa rupeti unele relatii, cu greu, dar stiti ca asa este mai bine pentru voi. Focusul vostru este asupra familiei si a echilibrului interior.

In ceea ce priveste starea de sanatate, va simtiti destul de bine, acordati o atentie deosebita stilului de viata, invatati lucruri noi si va organizati eficient, astfel incat putem spune ca va aflati pe o panta ascendenta. Imunitatea este destul de puternica si bolile de sezon par sa va ocoleasca.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

In plan psihic incepeti sa va mobilizati, idei noi incoltesc in mintea voastra si cautati sa dati un nou curs vietii, un curs mai frumos in care va simtiti mai impliniti. Este posibil sa va schimbati usor sistemul de valori si sa cautati sa fiti mai intelegatori cu cei din jur.

Starea de sanatate este buna, bolile nu par sa va creeze probleme in aceasta perioada. Poate exista un usor disconfort la nivelul sistemului osteo-articular. De asemenea exista o tendinta de a face excese alimentare, fiti mai atenti la dieta voastra si la programul de miscare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Saptamana este dinamica, intalniti oameni noi, faceti planuri si chiar incepeti sa le puneti in practica, aveti idei bune si reusiti sa va faceti afirmati. Comunicati excelnt cu cei din jur si trebuie sa aveti curajul sa faceti ce va propuneti, pentru ca veti avea succes.

Starea de sanatate este buna, dar exista loc si de mai bine. Va supara nivelul scazut al energiei, va simtiti obositi si aveti nevoie de mai multa odihna, de mai multe ore de somn. Imunitatea este buna si bolile de sezon par sa stea departe de voi, incercati sa aveti o alimentatie sanatoasa, bogata in legume de sezon si sucuri preparate in casa.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

In plan psihic deveniti mai optimisti, mai increzatori in propriile forte, cei dragi va ajuta sa gasiti solutii pentru grijile pe care le aveti si chiar initiaza proiecte in care va implica. Sunt sanse sa va afirmati si sa creati noi relatii care sa va fie de mare ajutor in viitorul apropiat.

Starea de sanatate este buna, bolile de sezon par sa va ocoleasca. Exista totusi ceva ce va supara de mai mult timp si ar fi cazul sa acordati mai multa atentie acestui aspect. Este vorba despre un simptom care deocamdata nu este grav, dar se poate agrava. Poate reusiti sa treceti pragul medicului pentru cateva investig

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.