Setari Cookie-uri

MARELE HOROSCOP 2017 pentru sanatate: previziuni astrale complete

Horoscopul anului 2017 vine cu vesti bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Este un an al schimbarilor de bun augur, al adoptarii unei atitudini mai bune fata de propriul corp si de mesajele pe care acesta ni le transmite si foarte multi nativi se vor bucura de o stare de sanatate mai buna. Iata ce ne spun astrele pentru fiecare zodie in parte.

horoscopul sanatatii 2017 gemeni Horoscopul sanatatii in 2017: Zodia Gemeni

Sanatatea in anul 2017 va urmaza starea de spirit. Cand sunteti tristi, anxiosi ori tensionati, bolile incep sa va dea tarcoale, iar imunitatea scade. Insa cand sunteti increzatori si optimisti, starea de sanatate se imbunatateste considerabil.

Cu alte cuvinte nu va asteapta afectiuni grave in anul 2017, aceasta daca nu sunt aspecte astrale specifice in harta personala. Insa bolile cu care va veti confrunta sunt mai degraba somatizatri ale emotiilor si gandurilor voastre.

De aceea sfatul nostru este sa cautati adesea activitati placute, sa meditati mai mult si sa nu uitati sa faceti miscare. Petreceti mai mult timp in compania prietenilor si a oamenilor dragi si aveti curajul sa faceti ceea ce simtiti, doar asa gasiti implinirea spirituala.

Ca si veriga slaba, sistemul endocrin este sensibilizat, nu ar strica sa faceti cateva analize ori sa va testati functiile glandei tiroide. Daca deja va stiti cu probleme in aceasta sfera medicala, este recomandat sa aveti o dieta cat mai adecvata problemei voastre si sa urmati sfaturile specialistului. Ca tot am adus vorba despre medici, in 2017 astrele va favorizeaza in ceea ce priveste gasirea medicului sau terapeutului potrivit, cu care sa rezonati si sa va rezolve sau macar amelioreze problemele pe care le intampinati.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.