Setari Cookie-uri

MARELE HOROSCOP 2017 pentru sanatate: previziuni astrale complete

Horoscopul anului 2017 vine cu vesti bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Este un an al schimbarilor de bun augur, al adoptarii unei atitudini mai bune fata de propriul corp si de mesajele pe care acesta ni le transmite si foarte multi nativi se vor bucura de o stare de sanatate mai buna. Iata ce ne spun astrele pentru fiecare zodie in parte.

horoscopul sanatatii 2017 taur Horoscopul sanatatii in 2017: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, acest an va aduce multa energie, insa starea de sanatate depinde mult de modul in care alegeti sa o folositi. Daca aveti vicii precum fumatul sau mancatul excesiv, este indicat sa renuntati la acestea sau macar sa le reduceti.

Dieta este foarte importanta pentru voi in acets an, mai ales prin prisma faptului ca alimentatia va furnizeaza nivelul de energie de care aveti nevoie pentru a va duce la bun sfarsit planurile si a va implini visele.

Miscarea de orice fel va prinde bine, de la drumetii la programe de grup, dans sau fitness. In ultima parte a anului sistemele nervos si digsestiv va pot crea probleme, de aceea este recomandat sa nu neglijati odihna sau nutritia.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.