Setari Cookie-uri

10 remedii naturiste pentru detoxifierea colonului!

Depozitele albicioase de pe limba, oboseala, respiratia urat mirositoare, constipatia, lipsa puterii de concentrare, nervozitatea, chiar pofta exagerata de dulciuri, pot fi semne care sa indice nevoia unei detoxifieri a colonului.

Hrana vie pentru detoxifierea colonului

• Un efect puternic detoxifiant la nivelul colonului, il are "hrana vie": legume, fructe, seminte, nuci in stare naturala, neprelucrate termic.
• Puteti adopta aceasta "dieta" cel putin o data pe saptamana. Pentru rezultate deosebite, se recomanda o "cura" de o saptamana, timp in care se consuma numai alimente crude (fructe si legume, salate, ulei de masline, nuci, seminte, fructe confiate) si lichide: apa plata, ceaiuri, sucuri naturale.
• Se exclud in aceasta perioada: dulciurile, cafeaua, alcoolul, tutunul, alimentele pe baza de faina alba, mezeluri si carne de orice fel, conserve.
• In aceasta perioada de detoxifiere pot sa apara senzatii neplacute: ameteli, dureri de cap, greata, transpiratii urat mirositoare; nu va alarmati, corpul elimina toxinele si in cateva zile va veti simti mai putin obositi si mult mai sanatosi!

Citește și:

Citeste continuarea in articolul sursa: Tratamente naturiste pentru detoxifierea colonului by Garbo.ro

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.

Citeste si:

15 Tratamente naturiste pentru detoxifierea ficatului

Cura de detoxifiere postsarbatori

Cum sa iti schimbi viata in 30 de secunde sau mai putin

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.