Ce ar trebui sa stii despre celulita

Inainte de a alege metodele pe care vrei sa le aplici in combaterea celulitei, trebuie sa stii ce ti se potriveste, in functie de tipul celulitei si gradul acesteia.

7 motive ca sa bei suc de ghimbir in fiecare dimineata

Celulita se formeaza prin cresterea stratului adipos subcutanat, in aceasta zona acumulandu-se toxine, iar circulatia sangelui si drenajul limfatic fiind ingreunate. Intre muschi si piele exista o serie de tracturi fibroase care ajung perpendicular la nivelul pielii, avand o elasicitate scazuta.

suc natural combate celulita

Cand stratul adipos subcutanat se ingroasa, aceste tracturi sunt puse in tensiune si se creeaza mici adancituri la nivelul pielii.

Daca aceste adacituri – aspect de “coaja de portocala” – nu sunt vizibile decat la strangerea pielii intre degete, atunci te afli in stadiul incipient al celulieti si este indicat sa actionezi rapid.

In fazele mai avansate, ceulita devine vizibila, pielea isi pierde elasticitatea si tracturile de care vorbeam devin ineficiente.

In aceste situatii este necesar sa combinati mai multe metode anticelulitice, precum: masajul, sauna, sportul, dieta si produsele anticelulitice care actioneaza local.

Descopera reteta sucului anticelulitic in pagina urmatoare >>>

Foto: Suc de grapefruit, ghimbir, hrean si ceai verde @ Shutterstock.com

Elixirul LUGOM - Reteta extraordinara care te poate scapa de multe boli
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: