CP

Gama MINOXICAPIL de la Doctor Fiterman are acțiune directă împotriva căderii părului, a fragilizării pielii și a unghiilor.

Doctor Fiterman MINOXICAPIL capsule este o formulă fortifiantă, alcătuită din aminoacizi, minerale și 11 vitamine, ce susține intens sănătatea și rezistența părului, a pielii și a unghiilor. Susține sinteza de keratină ce intră în compozitia părului, pielii și a unghiilor și formarea corectă a colagenului de la nivelul pielii. Stimulează pigmentarea normală a pielii și a părului, susține metabolismul energetic normal și protejeazp celulele de stresul oxidant.

Doctor Fiterman MINOXICAPIL WOMEN fiole - o formulă fortifiantă cu acțiune multiplă împotriva căderii părului, care hrănește, stimulează micro-circulatia la nivelul părului, protejează, blochează 5 alpha-reductaza și combate căderea părului. Totodata, restructurează, intensifică activitatea celulară și creșterea firului de păr, densifică, fortifică și mărește densitatea și numărul firelor.

Conținutul unei fiole se aplică o dată la 2-3 zile, cu ajutorul pipetei, la rădăcina firului de păr, apoi se masează. Se poate aplica pe părul uscat sau umed, fără a clăti după folosire. O formă care se absoarbe mai rapid pentru ca efectul sa se instaleze mai rapid. Se recomandă utilizarea minim 3 luni.

Descoperă gama MINOXICAPIL în farmaciile partenere și pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmăriți-ne și pe rețelele de socializare: @DoctorFiterman

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: