Setari Cookie-uri

Rotary Club București Nord: Eveniment caritabil pentru susținerea proiectului Ancora în lupta împotriva cancerului de sân

Rotary Club București Nord organizează un eveniment caritabil pentru susținerea proiectului Ancora în lupta împotriva cancerului de sân. Află cum te poți implica.

comunicat de presa: Cancerul de sân, deși alarmant de comun, este cea mai tratabilă formă de cancer. Cu scopul de a crește conștientizarea privind prevenția acestei boli, Rotary Club București Nord anunță organizarea unui eveniment special de strângere de fonduri în sprijinul proiectului „Ancora – Alături de tine”, dedicat luptei împotriva cancerului de sân în România.

Ancora este o inițiativă deosebită care oferă suport vital și informații esențiale femeilor din România privind prevenția și tratarea cancerului de sân. Într-o țară în care una din opt femei este diagnosticată cu această afecțiune în decursul vieții, Ancora vine în întâmpinarea nevoilor acestor femei prin sesiuni de informare, consultații medicale gratuite și sprijin în orientarea către investigații suplimentare și tratament.

Citește și:

Evenimentul organizat de Rotary Club București Nord, în parteneriat cu asociația „/scurt”, are ca scop strângerea de fonduri pentru continuarea și extinderea proiectului Ancora, asigurându-se că femeile cunosc modurile de prevenție ale cancerului de sân și primesc suportul și informațiile de care au nevoie. Donația minimă recomandată pentru participarea la eveniment este de 250 de lei, iar toți banii strânși vor fi direcționați către proiectul Ancora.

"Suntem onorați că putem organiza acest eveniment pentru a sprijini proiectul Ancora și pentru a aduce lumină și speranță în viețile femeilor afectate de această boală gravă", au declarat reprezentanții clubului.

Rotary Club București Nord este un ONG global dedicat actelor caritabile, networkingului de calitate și susținerii inițiativelor care au un impact real asupra vieților oamenilor. Cu o serie de activități bogate în activismul comunitar, clubul a fost și este în continuare implicat în proiecte care promovează sănătatea, educația și pacea.

Citește și:

Evenimentul va avea loc la Mindspace Victoriei, în București, pe 22 februarie, începând cu ora 19:00. Invitații vor avea parte de o degustare de vin, muzică live și de o prezentare despre proiectul Ancora. Donația minimă recomandată pentru participarea la eveniment este de 250 de lei, iar toți banii strânși vor fi direcționați către proiect.

Pentru mai multe informații despre proiect și despre cum puteți contribui sau participa la eveniment, vă invităm să accesați pagina web aici.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.