Setari Cookie-uri

Prima masca antivirala de protectie a respiratiei + Alte noutati in Sanatate

Masca ActiProtect ofera o dubla protectie fata de virusurile gripale, datorita stratului antiviral Virucoat . Tehnologia Virucoat diferentiaza ActiProtect de celelalte masti respiratorii deoarece impiedica inhalarea virusurilor si, in acela si timp, omoara in interval de 1 minut virusurile gripale care intra in contact cu ea . In plus, datorita acestui strat unic de protectie, ActiProtect continua sa inactiveze virusurile gripale timp de 24 de ore.

tratament cancer Metoda HIFU-HCU reprezinta un tratament neinvaziv cu ultrasunete focalizate. Fara a mai fi nevoie de o interventie chirurgicala sau de iradiere, tratamentul cu ultrasunete focalizate de intensitate inalta (HIFU) este o procedura medicala complet nedureroasa pentru pacient, de mare precizie si eficienta, menita sa imbunatateasca tratamentul clasic al cancerului. Astfel, distrugerea tumorilor canceroase se realizeaza imediat si definitiv, fara a necesita spitalizare. Procedura poate fi repetata de cate ori este nevoie si poate fi utilizata si in cazul cancerului recurent. In plus, efectele adverse sunt diminuate comparativ cu metodele traditionale de tratament, durata procedurii fiind cuprinsa intre 1 si 4 ore.

CUM SE APLICA PRINCIPIUL HCU (HIPERTERMIA CONFORMATIONALA CU ULTRASUNETE) ?
Principiul pe care se bazeaza metoda HIFU este cel al producerii de unde acustice, de inalta frecventa, similare celor folosite in ecografie (ultrasunetele) pentru a le focaliza intr o zona precisa. Atunci cand ele ating "tinta" (punctul focal), se transforma in caldura care distruge celulele tumorale tintite fara a afecta structurile tisulare invecinate. Metoda este neinvaziva si nu are nici un efect secundar.
Cu ajutorul Softului Fusion Imaging, o inovatie tehnologica in imagistica medicala, sunt afisate dual, in timp real, pe ecranul ecografului, imaginile ultrasonografice, precum si sectiunile corespondente de la CT/RMN, achizitionate anterior si introduse in memoria ecografului. Creste astfel semnificativ precizia si acuratetea localizarii formatiunilor tumorale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.