Setari Cookie-uri

Drojdia de orez - O solutie pentru cei cu colesterol crescut

Hipertensiune arteriala, valori crescute ale colesterolului, diabet sunt boli pe care eram obisnuiti sa le intalnim la persoane cu varsta inaintata. Realitatea este insa alta: boli care in trecut erau considerate a aparea la persoane varstnice sunt in prezent diagnosticate la pacienti tineri, abia trecuti de 30 de ani.

Care este solutia?

Modificarea stilului de viata si apelarea la suplimente alimentare, care ne pot ajuta in mod natural organismul, sunt primii pasi pe care fiecare dintre noi trebuie sa ii faca pentru a se mentine sanatos.

Ianuarie si februarie – lunile in care colesterolul depaseste limitele!

“Perioada de sarbatori este una a exceselor, motiv pentru care nici nu trebuie sa ne surprinda faptul ca in lunile ianuarie si februarie spitalele abunda de pacienti cu diverse afectiuni cauzate de excesele alimentare. Aceasta este si perioada in care nivelul colesterolului depaseste cu mult limitele normale, un motiv in plus pentru a incepe un tratament de scadere a valorilor grasimii din sange”, a explicat dr. Cristina Bogdan, medic naturopat in cadrul Centrului Naturopathya Med.

Potrivit medicilor naturopati, valorile colesterolului pot fi mentinute in limitele normale cu ajutorul suplimentelor alimentare pe baza de drojdie de orez rosu. Drojdia de orez rosu a fost folosita din vremuri stravechi, de catre populatia Asiei, datorita proprietatilor sale benefice pentru sanatate.

Drojdia de orez rosu ne tine departe de colesterol si boli cardiace


Drojdia de orez rosu, datorita proprietatilor sale de potentare a actiunii hipocolesteromiante, se numara printre cele mai cautate produse in aceasta perioada de dupa sarbatori.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.