Setari Cookie-uri

Coronarografia - un simplu test iti poate salva viata

Conform statisticilor OMS, bolile cardiovasculare sunt responsabile de 60% dintre decesele inregistrate la nivel national in anul 2012. Conform specialistilor, acestea reprezinta o adevarata problema de sanatate publica in România, cu atât mai mult cu cât se intâlnesc tot mai des in rândul persoanelor tinere, sub 40 de ani.

Spitalul Monza – Centru Cardiovascular Bucuresti vine in intâmpinarea pacientilor sai si ii ajuta sa acceseze mai usor acest serviciu interventional avansat, extrem de important in preventia si tratamentul infarctului miocardic si a anginei pectorale. Orice asigurat al CASMB poate beneficia acum de o oferta avantajoasa pentru coronarografie, pretul incepând de la 1300 RON.

De la 1 Mai 2013, Spitalul Monza Bucuresti a incheiat un contract cu Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti (CASMB), oferindu-le pacientilor posibilitatea decontarii serviciilor si asistentei medicale de care beneficiaza in cadrul spitalului.

In Romania, Spitalul Monza este prezent in sistemul medical privat de la sfârsitul anului 2012, dezvoltând centre de excelenta, atât in domeniul chirurgiei cardiovasculare, cât si in domeniul ortopediei. In cadrul Spitalului Monza Bucuresti mai sunt disponibile pacientilor servicii integrate de medicina interna, chirurgie generala, precum si din sfera altor specialitati medicale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.