Elixirul din STRABUNI care te scapa de boala de INIMA

Elixirul din STRABUNI care te scapa de boala de INIMA
Kudika
24 Aprilie 2014

Reteta acestui suc care iti protejeaza inima a devenit acum atat de populara, incat unii considera ca te poate ajuta sa amani interventia de bypass sau angioplastia la nivelul inimii. Citeste mai multe informatii espre elixirul care destupa vasele inimii.

In timpurile noastre bolile cariovasculare sunt atat de frecvente, incat reprezinta o adevarata amenintare in privinta sanatatii.

Cea mai intalnita cauza a acestor afectiuni cardiovasculare este ateroscleroza – o tulburare in care grasimile rele se depun in grosimea peretilor vaselor, inclusiv la nivelul vaselor inimii. Aceste depozite grase din peretii vaselor cresc in timp si proemina in interiorul arterelor, putand infunda un vas de sange.

tratamentul care desfunda vasele inimii

Atunci cand printr-o artera nu mai circula sangele, zonele din organe care primeau oxigen si nutrienti prin sangele pe care acea artera il aducea la celule, ajung sa sufere si sa se degradeze. Acest proces poarta numele de infarct si poate sa apara in diverse orgne din corp: infarct miocardic (la nivelul inimii), infarct pulmonar, infarct renal, infarct la nivelul creierului, infarct mezenteric (la nivelul intestinelor) etc. Desigur, exista si alte cauze pentru infarct, insa ateroscleroza si complicatiile ei ocupa primul loc.

mecanismul-aterosclerozei.jpg

Elixirul minune de mai jos este vestit pentru proprietatile sale de a incetini ateroscleroza si a scadea depozitele de grasjmi din peretii arterelor, destupand vasele.

Reteta tratamentului naturiste care desfunda vasele de sange ale inimii

Reteta este veche si a suferit modificari in functie de zona unde este aplicata. Unii specialisti considera ca te poate ajuta sa amani interventia de bypass sau angioplastia la nivelul inimii.

Ingredientele sucului care protejeaza inima:

  • o ceasca de suc proaspat de porumbe. Sucul de porumbe poate fi inlocuit cu suc proaspat de rodii BIO sau lamai BIO. Este indicat sa folositi fructe crescute biologic.
  • o ceasca de suc de hrean. Poate fi folosit si sucul de ghimbir;
  • o capatana de usturoi pisat, diluat intr-o ceasca cu apa;
  • o ceasca de otet natural de mere;

Citeste in pagina urmatoare procesul de preparare, precum si modul de administrare al elixirului inimii.

Foto: inima cu ateroscleroza si inima cu vase desfundate , mecanismul de formare a placilor de aterom in ateroscleroza by Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri