Setari Cookie-uri

Marirea sanilor cu celule stem

Cea mai cunoscuta metoda de marire a sanilor este cea a implanturilor cu silicon. Exista si alte metode de marire a sanilor tot prin intermediul implanturilor, cum ar fi implanturile cu ser fiziologic sau cele cu grasime proprie. Rezultatele acestor interventii sunt spectaculoase, dar nu lipsite de riscuri. Medicina naturista prezinta de asemenea cateva metode de marire a sanilor, insa acestia cresc doar putin in dimensiune, aceaste metode naturiste nu pot asigura o remodelare a formei si dimensiunilor sanilor ci mai mult o tonifiere a acestora.

Marirea sanilor cu celule stem

Cercetatorii japonezi si europeni au reusit sa nascoceasca o tehnica prin care sa foloseasca celulele stem astfel incat sa reuseasca o marire a sanilor. Cum aceasta? Folosindu-se de principiile tehnicii de marire a sanilor prin implant cu grasime proprie despre care am scris mai sus. Daca pana acum aceste implanturi esuau ca rezultate pentru ca celulele nu isi puteau crea vascularizatia care sa le asigure supravietuirea, cercetatorii japonezi si europeni au gasit solutia acestui inconveniet ce ducea la eseecul metodei. Astfel cercetatorii japonezi folosesc celule grase prelevate din diverse zone ale organismului fortificate cu celule stem astfel incat aceste celule pot dezvolta la locul implantarii un tesut, creand celulelor adipoase vase de neoformatie (noi vase de sange) astfel incat tesutul gras implantat sa capete vascularizatie si sa supravietuiasca, asigurand succesul interventiei de marire a sanilor.

Citește și:

In ceea ce priveste riscurile acestei interventii, se poate afirma ca nu se cunosc pe termen lung, insa din premisele teoretice pot produce atipii celulare cu riscuri cancerigene. Si in cazul implanturilor cu silicon exista aceste riscuri, ca in orice interventie unde tesuturile au suportat stresul chirurgical. Rezultatele relatate par a fi mult superioare celor obtinute prin implanturi cu silicoane, neexistand riscul spargerii acestora, migrarii lor, iar fermitatea sanilor este mult mai naturala.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.