Setari Cookie-uri

Frumusete si senzualitate: interventia de marire a buzelor

Marirea buzelor nu este o necesitate medicala, ci o decizie personala. Augmentarea buzelor se poate face atat in cazul femeilor, cat si a barbatilor, desi acestia din urma recurg rar la metodele chirurgiei estetice.

Marirea buzelor nu este o necesitate medicala, ci o decizie personala. Augmentarea buzelor se poate face atat in cazul femeilor, cat si a barbatilor, desi acestia din urma recurg rar la metodele chirurgiei estetice.

marire buze Marirea buzelor este o decizie personala si are rolul de a imbunatati imaginea unei persoane, felul in care o percep cei din jur, poate chiar viata personala si intima, crescant totodata stima de sine a respectivei persoane.

Cum se pot mari buzele?

Exista mai multe tipuri de interventii pe care medicii esteticieni le pot face, de asemenea mai multe materiale de augmentare a buzelor precum si mai multe tipuri de efecte.

Unele materiale se pot introduce prin interventie chirurgicala. Astfel se face o mica incizie la comisura bucala (unghiul buzelor) si se introduce grefa. Aceste tipuri se fac rar pentru ca refacerea este mai dificila, rezultatele sunt similare metodelor de injectare, iar femeile le aleg in general pe cele din urma.

Citește și:

Marirea buzelor prin injectarea de substante se practica cu usurinta, nefiind nevoie decat de o anestezie locala. Acul de injectare este foarte fin, revenirea buzelor se face in cateva zile si persoana respectiva isi poate continua munca la birou chiar din acea zi, desi recomandat este ca doua zile sa stea acasa pentru a se putea ingriji corespunzator.

Unele materiale de augmentare a buzelor au efect temporar, asa cum se intamppla in cazul injectarii de colagen sau grasime prorpie, pentru ca aceste materiale organice se resorb in roganism. Efectul lor este intre 6 luni si un an, dupa care se poate face o reinterventie. Colagenul poate fi obtinut chiar din prelevarea acestuia din tesuturile corpului, numindu-se autocolagen.

Grasimea proprie este prelevata in general de la nivelul abdomenului sau al feselor.

Ezista desigur si posibilitatea de marire permanenta a buzelor, aceasta realizandu-se cu silicon. Exista mai multe tipuri de injectare, chiar si o metoda a microparticulelor care asigura mairea buzelor prin mantaua creata de sistemul imun in jurul acestor microparticule, ceea ce creste eficient si uniform volumul buzelor. Riscul acestor modalitati de marire a buzelor este acela de a se forma mici noduli in buze, dar acestia pot fi foarte usor indepartati.

Citește și:

Ce trebuie sa faceti atunci cand hotarati sa va mariti buzele:
- nu va expuneti la soare cu doua saptamani inainte de operatie;
- cu doua saptamani inainte de operatie sistati orice tratament care contine aspirina (acid acetil salicilic);
- nu beti si nu mancati nimic de la prima ora a zilei in care veti suferi interventia (mai exact de la 01:00 noaptea);
- nu programati operata in timpul menstruatiei;
- spalati-va bine inainte de operatie, mai ales tenul si dintii;
- nu va machiati in ziua interventiei;
- nu folositi oja in timpul interventiei. Se recomanda sa aveti unchiile sterse, nici macar lacul de unghii;
- se recomanda sa nu purtati lentile de contact, doar ochelari daca este nevoie;
- nu purtati bijuterii la interventie;
- respectati cu strictete indicatiile medicului si luati antibiotice, prima pastila cu o jumatate de ora inaintea interventiei. Intrebati medicul ce antibiotic sa alegeti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.