Setari Cookie-uri

Reintinerirea mainilor - marker al frumusetii fara varsta

Nu exista ceva ce femeile nu ar face pentru frumusete, cel putin asa reiese din activitatea tot mai intensa din cabinetele de chirurgie estetica. Daca initial chirurgia estetica insemna, in principal, marire de sani si rinoplastie, in prezent infrumusetarea chirurgicala nu mai cunoaste limite: de la obisnuitele mariri de sani, la implanturi in fese si in gambe, lifting facial complet, interventii chirurgicale asociate si chirurgie intima feminina si masculina.


Efect ce dureaza intre 1-2 ani


Efectul acidului hialuronic dureaza intre 9 si 12 luni, in timp ce, in cazul injectarii de grasime proprie, aceasta se resoarbe in proportie de 50%, in 24 de luni. Si recuperarea este diferite in functie de tipul de injectare ales, astfel ca, “atunci cand se opteaza pentru acid hialuronic pielea se umfla discret, putin vizibil, iar recuperarea este rapida, spre deosebire de injectarea cu grasime proprie, cand pielea din zona mainilor este vanata si umflata timp de doua saptamani”, a explicat chirurgul estetician.

Efectul inaintarii in varsta asupra mainilor variaza de la o persoana la alta, in functie de mostenirea genetica. De asemenea, trebuie tinut cont si de faptul ca o persoana cu kilograme in plus va avea automat si maini mai plinute, in timp ce o persoana slaba va avea mainile mai scheletizate. De regula, in jurul varstei de 40 de ani incep sa se vada primele semne de imbatranire a mainilor.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.