Setari Cookie-uri

Stiati... cum se face transplantul de sex?

Din glandul penisului se face clitorisul, iar inferior se acesta se deschide uretra. Noul vagin nu are secretii proprii, de aceea trebuie asigurata lubrefiere artificiala...

Explicatiile nu sunt clare. Vorbim fie de o afectiune psihica pornita dintr-o trauma veche, fie de o veneratie a unui idol dusa la extrem sau de influente atipice pe care alte persoane le pot avea. Se ajunge deci in situatia in care o anumita persoana cere sa i se schimbe sexul. Cum se face asta?

Multi fac greseala sa creada ca toate organele sexuale se prevela de la un pacient aflat in moarte clinica si apoi se potrivesc la noua gazda. Nimic mai fals. In teorie este posibil, insa asa, primitorul ar trebui sa ia toata viata imunosupresoare pentru ca organismul sa nu respinga partile straine. Ori aceasta conduita nu e deloc indicata in medicina. Cum se face, insa? E simplu. Sa presupunem ca o femeie doreste sa devina barbat. In primul rand, organele interne raman acolo de regula, continuand sa produca ovule si sa asigure menstruatia. Ramane si vaginul, care bineinteles permite evacuarea menstrei. Penisul este facut dintr-un rulou de piele si tesut gras prelevat de pe fata anterioara a antebratului, acolo unde nu prea creste par si exista o sensibilitate crescuta a pielii. Acest rulou se infasoara pe un cartilaj costal si pe un tub care serveste drept uretra, pentru eliminarea urinii. Ruloul se insera deasupra vaginului, pe pubis. Et voila, c-est fini! Noul penis este numai o parte din mana! Fara gland, fara vascularizatia tipica, fara tegumentul distinct.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.