Setari Cookie-uri

Vrei sani mai mari? Atunci foloseste grasimea proprie

Multe femei sunt preocupate de dimensiunile reduse sau aspectul sanilor, aceasta imperfectiune poate fi chiar sursa unor complexe psihice majore, a neincrederii in sine, care pot influenta nefavorabil viata intima, sociala sau cariera profesionala. Deşi sunt femei care cer micsorarea sau lifting-ul sanilor, cea mai solicitata operatie de acest tip este cea de marire a sanilor.

Principalul avantaj il constituie folosirea unor celule vii din propriul organism, astfel incat nu sunt injectate substante straine in organism, nu exista riscul de respingere a substantei, iar marirea sanilor este naturala, fara cicatrici.

„Printr-o astfel de interventie, iti maresti sanii si scapi de grasimea de pe coapse si de pe abdomen. Nu exista taieturi la nivelul sanilor, iar singurele urme care pot ramane sunt cele cauzate de inciziile pentru extragerea grasimii”, a precizat dr. Daniela Bunila.

Deşi pare mai neinvaziva si „naturala”, injectarea cu grasime are si unele dezavantaje. Rezultatul dureaza doar cativa ani. In medie, dupa doi ani se resoarbe jumatate din cantitatea de grasime injectata, avertizeaza medicii. Iar daca slabesti se micsoreaza si sanii.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.