Setari Cookie-uri

O Metoda de slabire propusa de medicii plasticieni

Pe masura cresterii importantei aspectului fizic in viata sociala, obtinerea unei imagini svelte, plina de tinerete si energie a devenit scopul multora dintre noi.

Eficienta crescuta a metodei este oferita de vibratiile canulei determinate de un flux de aer comprimat care disloca si emulsioneaza grasimea care se doreste a fi extrasa, aceasta fiind in acelasi timp absorbita printr-un aspirator. Lipoaspiratia clasica extrage grasimea doar prin vidul format de aspirator, de aici dificultatile de lucru pe zone fibroase cum ar fi spatele, flancurile sau pieptul la barbati.

Vibrolipoaspiratia poate fi aplicata pe orice zona, indiferent care ar fi cantitatea sau calitatea grasimii pe care o poseda pacientul. De asemenea, este o metoda care permite corectarea sechelelor ramase dupa o alta lipoaspiratie in antecedente (denivelari, asimetrii, aspect inestetic al pielii). In aceste cazuri, datorita fibrozei ramase dupa operatia precedenta, lipoaspiratia clasica nu are multe sanse de reusita.

Citește și:

Interventia dureaza 1-3 ore, in functie de zonele tratate, cantitatea de grasime extrasa sau suprafata corporala totala care se lucreaza. Din a doua zi dupa interventie, se pot relua aproape toate activitatile obisnuite: se poate face dus, conduce masina, se poate relua mersul la serviciu, daca nu presupune efort fizic de mare intensitate. Activitatile sportive intense sau inotul se reiau la 2 saptamani postoperator.

Rezultatele sunt vizibile in aproximativ 3 saptamani, dupa ce majoritatea edemului s-a remis, dar vor continua sa se imbunatateasca pe parcursul urmatoarelor luni, atingand aspectul final la 6-9 luni postoperator.

Depozitele adipoase extrase de pe zonele lucrate nu se mai refac, fiind eliminate celulele care stocheaza grasimea. In cazul unui regim de viata normal, cu alimentatie sanatoasa, rezultatele sunt definitive. Nu sunt necesare tratamente speciale de intretinere, masaje pe perioade nelimitate sau restrictii alimentare- singurul lucru necesar este sa traiesti sanatos.

Citește și:

Utilitatea vibrolipoaspiratiei la pacientii obezi
In cazul obezitatii, metoda poate fi de mare ajutor, atat datorita scaderii ponderale obtinute prin extragerea grasimii, scadere care de cele mai multe ori se continua lent postoperator, cat mai ales datorita modificarilor majore de contur corporal pe care le ofera.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.