Setari Cookie-uri

Liposuctie? Ce trebuie sa stii inainte si dupa operatie

Liposuctia sau lipoaspiratia este interventia chirurgicala care reduce celulita prin extragerea grasimii localizata in exces in brate, in toracele anterior si posterior, in abdomen, coapse, fese si solduri, in gambe si portiunea interna a genunchilor sau in regiunea submentoniera (gusa).

Procesul de vindecare in urma liposuctiei necesita timp si rabdare. Rezultatele se vad abia in 3-6 luni si pot fi definitive, daca pacientul va tine o dieta normala si va face regulat exercitii fizice. Noul corp si noile haine o sa ii aduca acestuia multumire, stiind ca ingrasarea se va face uniform pe viitor si nu doar in anumite zone”, sustine Dr. Silvia Stanculescu.

Tehnologiile medicale au evoluat si au descoperit o noua modalitate mai eficienta si rapida de a indeparta grasimea nedorita. In Clinica Metamorphosis, specialistii in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva practica atat lipoaspiratia, cat si vibro-aspiratia.

Vibro-aspiratia este o procedura definitva de inlaturare a colaceilor de grasime de pe oricare parte a corpului, indiferent de cantitatea de grasime ce trebuie eliminata. Fata de lipoaspiratie, recuperarea este mai scurta si usoara, pacientul fiind capabil sa paraseasca clinica doar peste cateva ore de la interventie.

Citește și:

Autor: Dr. Silvia Stanculescu

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.