V-ati gandit vreodata sa va remodelati nasul? Situat in centrul fetei, atrage atentia interlocutorului inca de la primele momente ale interactiunii. Astfel, orice dizarmonie va crea frustrari “posesorului”, acesta putand deveni retras, asocial, izolat. Din fericire, insa, astazi putem beneficia de rinoplastie: operatia de modelarae a nasului care corecteaza orice neplacere, fie ca nasul este prea mic, prea mare, prea lat sau prea lung.

Rinoplastia: o necesitate medicala

rinoplastie - operatie de reodelare a nasului

Importanta unei fizionomii cel putin agreabile este de la sine inteleasa, din moment ce rinoplastia este una dintre cele mai populare operatii estetice, atat in Europa, cat si in Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, nu oricine este eligibil pentru o operatie de rinoplastie si, in plus, exista temeri foarte mari cu privire la acest tip de interventie.

,,Rinoplastia efectuata in urma unui accident sau unei tumori se numeste reconstructiva, in timp ce aceea efectuata pentru a corecta urmelor lasate de un traumatism sau pentru a face un nas mai frumos se numeste rinoplastie estetica, aceasta din urma fiind cea mai frecventa si cunoscuta.”, explica dr. Calin Dobos, chirurg estetician.

Cine este eligibil pentru rinoplastie ?

Daca esti nemultumit de propriul nas, atunci ar putea fi suficient sa mergi la doctorul chirurg, ca sa il remodeleze. Fie ca vrei sa corectezi un defect din nastere, o problema medicala sau ca vrei sa corectezi semnele lasate de vreme, rinoplastia poate oferi un echilibru al proportiilor care sa te satisfaca.

Foto@Shutterstock.com

Chirurgul plastician Cristian Nitescu: Interventiile estetice reusite creeaza un fizic armonios, fara exagerari de nici un fel
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: