Setari Cookie-uri

5 Interventii estetice ale BIANCAI DRAGUSANU - explicate

Frumusetea este ravnita de milenii, femeile fiind dispuse adesea sa faca sacrificii pentru un aspect tanar si forme de invidiat.

Bianca Dragusanu: Lista interventiilor estetice

Vorbind despre Bianca Dragusanu, multe femei si tinere ii urmeaza exemplul, incercand sa profite de medicina in folosul frumusetii. Denumita de unii ca fiind “de plastic”, Bianca Dragusanu a facut mai multe declaratii privind interventiile estetice la care a apelat, interventii pe care le considera deloc iesite din comun si la care apeleaza foarte multe femei, sustine vedeta.

Bianca afirma ca singura operatie pe care a suferit-o este cea de marire a sanilor, in rest vorbeste doar de mici retusuri la care foarte multe femei apeleaza, cum ar fi marirea buzelor, tratamentele antirid cu botox si scoaterea alunitelor inestetice. De asemenea, Bianca Dragusanu sustine ca modificarea danturii este o interventie de bun simt si ca ingrijirea dintilor nu tine doar de estetica. De asemenea vedeta sustina ca modificarile importante ale fetei sunt consecinta danturii si a numarului de kilograme pierdute, conform click.ro

Citește și:

Pentru cine nu stie inca fosta infatisare a Biancai si isi doreste sa afle mai multe despre sacrificiile vedetei pentru frumusete, propunem clipul de mai jos:

Interventiile estetice in viata femeilor

Am ales sa vorbim despre Bianca Dragusanu, fiind la momentul actual una din cele mai mediatizate vedete pe meleagurile noastre. Nu ne dorim insa un articol in care discutam alegerile vedetei, ci mai cu seama un articol in care sa dezbatem pe scrut principalele interventii estetice la care apeleaza femeile, cu riscurile si beneficiile acestora.

Bianca nu este nici prima, nici ultima femeie care apeleaza la astfel de tratamente, insa fiecare pacienta care face astfel de alegeri ar trebui sa cunoasca si riscurile, nu doar beneficiile acestor interventii.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.