Setari Cookie-uri

5 Interventii estetice ale BIANCAI DRAGUSANU - explicate

Frumusetea este ravnita de milenii, femeile fiind dispuse adesea sa faca sacrificii pentru un aspect tanar si forme de invidiat.

- Infectii ale pielii din zona buzelor;
- Administrarea de tratamente antiinflamatoare, anticoagulante sau antiplachetare;
- Sarcina si perioada alaptarii;

Chirurgie estetica: operatia de marire a sanilor

Operatia de marire a sanilor nu este deloc o gluma. Fiind o “operatie” implica anesteize, perioada de recuperare, riscuri importante atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

In privinta maririi sanilor cu silicon, timpul a ridicat mai multe probleme asupra implantelor: zona in care acestea sunt plasate (astazi optandu-se cel mai frecvent pentru implanturile plasate sub muschii pectorali), masa de implant – realizandu-se pungi cu rezistenta crescuta, prin tehnici speciale care reduc riscul ca implantul sa se sparga. De asemenea organismul trebuie sa “accepte” aceste implanturi si riscul de rejectie sa fie cat mai mic.

Citește și:

marirea sanilor operatie.jpg

Iata deci ca o astfel de operatie implica toate riscurile unei anestezii, dar si riscurile de infectare, de respingere a organismului, precum si o perioada destul de dureroasa si dificila de refacere dupa operatie. In functie de dorinta pacientei, de asteptarile acesteia, chirurgul estetician discuta inciziile la nivelul sanului, pentru a obtine efectele dorite.

Cititi si:

Marirea sanilor cu grasime proprie

Initial implantul mamar a fost creat ca o operatie de reconstructie pentru femeile cu suferinta mamara (femeile cu rezectii totale sau partiale ale glandei mamare), astazi insa majoritatea dintre noi cunoastem aceasta interventie ca avand in principal un scop estetic.

Foto@Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.