Setari Cookie-uri

Metoda care te scapa de vergeturi

Silueta femeilor este de multe ori pusa in pericol de schimbarile prin care trec acestea in anumite momente ale vietii.

Procedura este indicata proaspetelor mamici a caror elasticitate a pielii a scazut si au un abdomen ce prezinta un tesut adipos (ce nu poate fi indepartat prin dieta sau sport). Operatia este indicata si daca in urma unor sarcini multiple muschii abdominali sunt departati.

Operatia de abdominoplastie dureaza 2-5 ore, si se efectueaza sub anestezie generala intravenoasa, iar dupa aceasta se recomanda purtarea unei burtiere elastice speciale (4-6 saptamani dupa operatie). Discomfortul se va simti in primele zile (abdomenul va fi umflat si dureros), insa acesta poate fi controlat cu medicatie antialgica. Scoaterea firelor se face la 7-14 zile postoperator, iar cicatricile se vindeca complet intr-o perioada de aproximativ un an. De obicei, activitatea se poate relua dupa 2-3 zile.

„Totusi, cu privire la aceasta procedura trebuie subliniat faptul ca daca se intentioneaza o noua sarcina, aceasta interventie nu este indicata deoarece zona refacuta in urma procedurii poate fi afectata din nou.”, a tinut sa precizeze chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.

Citește și:

Trebuie evitata expunerea la soare timp de 1 an dupa operatie, pentru a nu se produce pigmentarea cicatricilor. Pentru mentinerea indelungata a rezultatelor obtinute, este important sa se urmeze un regim alimentar recomandat de un medic nutritionist si sa se practice cu regularitate exercitii fizice.

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.