Setari Cookie-uri

Remodelarea sanilor te scapa de dureri si iti reda aspectul unui bust mai tanar!

Cea mai frecventa schimbare a aspectului fizic, care este notabila fara prea mari eforturi si care sporeste considerabil stima de sine, este remodelarea sanilor, unul din punctele cheie ale chirurgiei estetice, interventiile din aceasta categorie fiind dintre cele mai complexe.

O alta procedura solicitata este cea de ridicare a sanilor. Pierderea in greutate, sarcina, alaptarea pot afecta forma si fermitatea acestora. In acest caz, femeile pot recurge la acest tip de interventie, cunoscuta si sub denumirea de mastopexie. Operatia presupune rearanjarea tesutului mamar si mutarea pozitiei areolei, fara a modifica dimensiunea sanului. Fermitatea sanilor se obtine prin indepartarea excesului de piele.

”Acest tip de procedura este adesea solicitata de femei care au nascut, care au alaptat sau care au slabit mult in urma unui regim alimentar. Elasticitatea cutanata scade si odata cu inaintarea in varsta, si multe persoane, desi sunt multumite de marimea sanilor, doresc un plus de fermitate si o forma tinereasca. Bineinteles ca ridicarea sanilor se poate realiza concomitent cu implantul mamar, in cazul in care se doreste si un plus de volum”, a mai declarat dr. Cristian Nitescu, medic primar chirurgie plastica si doctor in stiinte medicale, Clinica Dr. Cristian Nitescu.

Citește și:

Tot in cadrul chirurgiei sanilor, este inclusa si reductia mamara. Acesta operatie, pe langa redarea unui aspect fizic echilibrat, ajuta la imbunatatirea calitatii vietii prin eliminarea durerilor de spate, gat si umeri cu care se confrunta majoritatea femeilor cu sani mari.

”Majoritatea persoanelor care apeleaza la aceasta interventie o fac cu scopul de a ameliora sau chiar de a scapa definitiv de durerile provocate de marimea bustului. Reductia mamara le permite totodata, sa se simta mult mai bine in propria piele si sa imbrace haine care altadata nu le avantajau”, a declarat dr. Cristian Nitescu, medic primar chirurgie plastica si doctor in stiinte medicale, Clinica Dr. Cristian Nitescu.

Orice interventie de chirurgie a sanilor trebuie sa deserveasca unui scop bine definit si sa respecte normele estetice prinvind proportiile, marimea si forma. Aici intervine maiestria si experinta chirurgului plastician, persoana potrivita care poate imbina cerintele, dorintele si necesitatile clientilor cu abordarea estetica corespunzatoare fiecarei persoane in parte.

Citește și:

Foto: decolteu generos @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.