Setari Cookie-uri

Metoda estetica cu care SLABESC VEDETELE

Silueta femeilor este de multe ori pusa in pericol nu numai de schimbarile prin care trec acestea in anumite momente ale vietii, dar si de constructia metabolismului nostru care este deficitar in comparatie cu cel al barbatilor.

Comunicat de presa

Lipoaspiratia sau vibrolipoaspiratia se numara printre cele mai cautate operatii estetice, datorita eficacitatii si utilitatii rezultatelor. Multe vedete precum Jennifer Lopez, Jennifer Love Hewitt, Halle Berry, Britney Spears, Christina Aguilera sau Beyonce au apelat la astfel de interventii dupa ce au devenit mamici sau pentru a reveni la formele care le-au facut celebre.

Nefericirea resimtita in legatura cu modul in care arati si cu modul in care corpul tau se transforma odata cu trecerea anilor poate afecta grav increderea in propria persoana. Insa noi intelegem prin ce treci si iti oferim solutii la problemele tale.

cum slabesc vedetele - lipoaspiratie

Ce trebuie sa stii despre vibrolipoaspiratie

Vibrolipoaspiratia este o procedura foarte populara in Statele Unite ale Americii si in Europa de Vest, deoarece este cea mai eficienta procedura folosita in remodelarea corporala. Celulele adipoase care sunt eliminate prin aceasta tehnica nu se mai depun, iar aceasta procedura este eficace si atat de recunoscuta tocmai pentru ca eliminarea grasimior din zona afectata este definitiva.

Citește și:

„In timpul procedurii de vibroaspiratie, chirurgul foloseste canule mici, inserate in zona afectata, cu ajutorul carora grasimea este distrusa si apoi aspirata. Inovatia vibroaspiratiei consta in faptul ca aceasta procedura este asistata de o miscare vibratoare a canulei, facand interventia mai putin traumatizanta pentru tesuturile cu care se lucreaza”, a declarat pentru noi chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos, specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Chiar daca astazi vibroaspiratia este mult mai eficienta ca premergatoarea sa, liposuctia, inventata acum circa 25 de ani, tehnica ramane aceeasi. Este o procedura cu scopuri estetice care consta in aspirarea definitiva a depunerilor de grasime, localizate cu ajutorul unei incizii foarte mici si a unor canule foarte fine.

Citește și:

Foto: vibrolipoaspiratia pentru silueta de vis by Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.