Riduri in jurul ochilor, pleoape lasate? Ce solutii propun specialistii

Riduri in jurul ochilor, pleoape lasate? Ce solutii propun specialistii

Caderea pleoapelor este strict legata de pierderea in elasticitate a pielii si slabirea muschilor. Iata ce solutii propun specialistii.

Comunicat de presa

Care este rezolvarea acestei probleme si ce impune procedura de ridicare a pleoapelor aflam de la Dr. Silvia Stanculescu-Vasalos, chirurg estetician la clinica Metamorphosis Center.

Chirurgia pleoapelor, cunoscuta, de asemenea, si sub numele de blefaroplastie, reduce echimoza de la pleoapele inferioare si elimina excesul de piele de pe pleoapele superioare. Aceasta operatie se face, de obicei, din motive cosmetice. Este, de asemenea, un mod eficient de imbunatatire a vederii, care este obstructionata din cauza deformarii pleoapelor.

opeatie pleoape cazute - blefaroplastie

Semne de imbatranire la nivelul pleoapelor? Ce ar trebui sa stim

Ca urmare a procesului de imbatranire, pielea isi pierde treptat din elasticitate. O pierdere a gradului de elasticitate, combinata cu forta gravitationala, face ca pielea in exces sa se lase atat pe pleoapele superioare, cat si pe partea inferioara a acestora.

Excesul de piele de pe pleoapa inferioara cauzeaza riduri si umflaturi. Pe pleoapele superioare, un pliu suplimentar al pielii poate atarna peste gene si astfel poate afecta vederea”, ne explica chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos, specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Chirurgia estetica a pleoapelor

Chirurgia pleoapelor imbunatateste aspectul fizic, vederea in unele cazuri si ajuta la intarirea increderii de sine. Cu toate acestea, blefaroplastia nu conduce la look-ul perfect si nu modifica structura fetei. Inainte de a decide in favoarea unei astfel de interventii chirurgicale, pacientii trebuie sa isi cunoasca foarte bine obiectivele si sa discute cu chirurgul estetician despre asteptarile lor.

Foto: pleoape, ochi albastri, gene false @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri