Setari Cookie-uri

Mamoplastia de reductie: sanatate si confort pentru toata viata

Sanii prea mari pot provoca femeilor atat probleme de sanatate, cat si probleme emotionale.

Comunicat de presa

Durerile fizice, disconfortul, precum si alte probleme serioase la nivelul coloanei vertebrale pot fi evitate prin realizarea unei proceduri de micsorare a sanilor - mamoplastia de reductie.

Greutatea tesutului mamar in exces poate afecta capacitatea de a avea o viata activa
Daca pentru barbati sanii foarte mari sunt un deliciu, pentru posesoarele lor marimea acestora poate sa fie un adevarat calvar. Hipertrofia mamara antreneaza o serie de probleme si neplaceri pentru femei, incepand cu durerile de spate si musculare, pana la deformarea coloanei vertebrale.

mamoplastie de reducite

“Uneori, in urma unei sarcini sau a unor dereglari hormonale, glanda mamara se dezvolta anormal, cauzand, in acelasi timp, si lasarea tesuturilor. Este foarte important de retinut ca o greutate prea mare a sanilor poate deforma coloana vertebrala sau poate provoca dureri in momentul respiratiei.

Citește și:

De asemenea, pot aparea modificari in postura corpului, iritatii si chiar suprainfectii bacteriene sau micotice la nivelul pielii. Interventia de reductie mamara trebuie facuta fara intarziere, pentru a nu ne trezi si cu alte afectiuni serioase generate de aceasta problema”, ne explica chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos, specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Imbunatateste-ti viata cu o interventie chirurgicala de micsorare a sanilor
Disconfortul fizic si emotional, asociat cu o marime prea mare a sanilor este, pentru multe femei, o problema stringenta. Cunoscuta si sub denumirea de mamoplastie de reductie, interventia chirurgicala de micsorare a sanilor indeparteaza excesul de grasime din san, tesutul glandular si pielea, atenuand astfel discomfortul cauzat de sanii prea mari.

Citește și:

“Scopul operatiei de reductie mamara este de a reduce volumul si greutatea sanilor. Pentru a realiza acest lucru, excesul de piele, grasime si tesut glandular este eliminat. Interventia presupune, totodata, ridicarea sanului si reducerea dimensiunilor areolei. In unele cazuri, excesul de grasime poate fi indepartat si prin liposuctie”, ne explica chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.

Foto: mamoplastie de reductie @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.