Setari Cookie-uri

Marirea buzelor

Se spune despre ochi ca exprima ceea sufletul nu poate, iar despre buze ca vorbesc in locul sufletului. Unul dintre simbolurile cele mai puternice ale feminitatii si ale frumusetii feminine, buzele s-au aflat dintotdeauna in centrul preocupatii feminine. Senzuale, voluptoase, pline, mai subtiri, carnoase, pline de personalitate, machiate, naturale, expresive, buzele sunt cele care redau cel mai bine arta seductiei.

Ce se intampla dupa interventie?

Este adevarat ca dupa un interval de cateva ore de la operatie se poate manca si bea, insa in primele zile sunt necesare unele precautii cu privire la consumarea de alimente. Nu este indicata expunerea la soare dupa interventie, iar printre riscurile interventiei se numara supradimensionarea si alergia la substanta injectabila. De asemenea, dupa injectare apar unele edeme, senzatii de usturime, durere sau intepaturi. Acestea dispar insa cu timpul.

Efectul de marire variaza in functie de viteza cu care este resorbita substanta injectata, substantele mai noi avand un efect de durata mai indelungat si chiar permanent. Rezultatele se mentin timp de trei-sase luni sau definitv, iar costul total al operatiei variaza intre 300 si 900 de euro.

Sursa: Garbo.ro

Citeste articole asemanatoare pe Garbo:

Citește și:

Personalitatea emotionala si relatiile care te fac fericita

Ce tip de sexualitate ii este specifica partenerului tau?

Top 15 al celor mai senzuale piese de lenjerie intima

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.