Setari Cookie-uri

Marirea sanilor prin implant cu grasime proprie - Forumul Healthy

O metoda de marire a sanilor ce este adoptata mai mult de chirurgia de reconstructie, insa nu este exclusa din chirurgia estetica e reprezentata de implantarea la nivelul sanilor de tesut gras propriu.

"kyru, sanul este format deja numai din tesut gras si glande mamare... deci mastoplastia cu grasime proprie e chiar ok...nu cred k exista riscul sa nu-ti accepte organismul ce ti se pune in plus :D cum se intampla la silicoane." ne explica Andreea87.

Pro pentru sanii mici

Dusa le incurajeaza pe toate cele care nu poarta numere prea mari la sutien sa nu isi faca griji si sa isi accepte corpul asa cum este, caci pana la urma frumusetea are multe componente, nu doar fizice: "Grasime suplimentara inseamna estrogen suplimentar, inseamna risc suplimentar de a face fibroadenom, nodul, fibrom, chist etc. De ce nu vrei sa lasi sanii asa cum ti i-a daruit natura ? Sanii mici par foarte tineresti si nu se "lasa" asa de mult cu trecerea timpului ?"

Voi ce parere aveti despre acest subiect? Ne poate impartasi cineva pareri din experienta personala sau nu privind un astfel de autoimplant? Pentru toate cele cate aveti de spus va asteptam sa discutam impreuna pe aceasta tema aici sau pe forumul nostru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.