Setari Cookie-uri

Proceduri cosmetice revolutionare

Se spune ca femeile ar face orice pentru a fi frumoase, iar industria chirurgiei plastice, dar si cea a infrumusetarii fara interventii chirurgicale au evoluat odata cu dorinta de a atinge perfectiunea fizica. Reusita acestor proceduri cosmetice revolutionare depinde de specialistul care le realizeaza, astfel incat, daca te hotarasti sa apelezi la una sau mai multe dintre terapiile de infrumusetare din acest articol, trebuie sa alegi cu grija clinica si medicul ce iti vor transforma radical imaginea.

Cum functioneaza? Sub anestezie generala, medicul chirurg indeparteaza depozitele de grasime si tegumentul in exces, realizand doua incizii in zona abdomenului inferior si a buricului. Durata spitalizarii este de o saptamana, fiind obligata sa porti, in tot acest timp si inca trei saptamani, o burtiera medicala ce va ajuta la refacerea tesutului. Atentie! Fiind o interventie chirurgicala, exista riscul ca abdominoplastia sa lase cicatrici permanente.

Unde se poate realiza aceasta procedura? BROL Medical Center, Clinica Estet Laser, Clinica Aesthetic Line.

Mini-liposuctia

Mini-liposuctia este o procedura chirurgicala, mai putin dureroasa si cu mai putine efecte secundare decat liposuctia clasica. Mini-liposuctia este destul de scumpa, preturile variind intre 2000 si 2500 de dolari, insa este ceva mai accesibila decat cea clasica (3000 de dolari), fiind destinata persoanelor ce nu reusesc sa slabeasca prin dieta si sport.

Citește și:

Cum functioneaza? In primul rand, inainte de mini-liposuctie ai nevoie de un control medical riguros, precum si de seturi de analize, dupa care chirurgul plastician iti va spune daca aceasta interventie iti este recomandata sau nu. Operatia consta din injectarea a unui fluid cu efect de lipoliza in zona supusa mini-liposuctiei, dupa care este extrasa grasimea. Chiar daca riscurile acestei proceduri sunt minime, apeleaza la ea numai daca, din cauza unor probleme de sanatate, nu poti slabi pe cale naturala, intrucat, daca nu inveti sa iti schimbi modul de viata, sa te alimentezi corect si sa faci sport, slabirea nu va fi una permanenta.

Un articol de Raluca Mateescu

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika. Noi iti recomandam:

De vorba cu dr. Mihaela Bilic despre nutritie

HOROSCOP DE VALENTINE'S DAY

Scandalul Sezonului

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.