Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Daca nu reusiti sa tineti o dieta sau macar va straduiti insa rezultatele nu apar ori recapatarea siluetei prin sport este prea obositoare medicii au venit cu o solutie: abdomen plat in 1-2 ore prin mini abdominoplastia.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Aceasta metoda este destinata celor curajosi care prezinta probleme ale siluetei in jurul abdomenului: depuneri de tesut adipos, excesul de piele etc.

Ce este mini abdominoplastia?

Reprezinta o metoda chirurgicala prin care depozitele adipoase si pielea in exces din jurul abdomenului sunt inlaturate chirurgical. Cuvantul “mini” ce precede procedura propriu-zisa (abdominoplastia) se refera la o abordare mai putin invaziva si vizeaza persoanele cu probleme mai putin severe incat sa nu necesite o abdominoplastie completa.


In ce consta interventia chirurgicala?

Mini abdominoplastia nu este o interventie chirurgicala majora care sa necesite internarea pacientului, ci doar retinerea lui in cadrul spitalicesc timp de cateva ore pentru a se monitoriza pacientul la trezirea din anestezie. Este evident ca inaintea acestei interventii i se face pacientului o anamneza (un fel de interviu despre starea lui generala de sanatate) astfel incat medicul ghirurg sa afle daca pacientul sufera sau nu de vreo boala sistemica, daca urmeaza vreun tratament (anticoagulantele sunt cu riscuri vitale in orice interventie chirurgicala), i se fac analizele generale (hemoleucograma uzuala) etc.

Interventia in sine dureaza o ora maxim doua si se poate face sub anestezie generala superficiala, anestezie locala sau anestezie locala cu sedare.

Chirurgul face mici incizi deasupra zonei pubiene, indeparteaza excesul de piele si apoi prin liposuctie se elimina si excesul de tesut adipos. Spre deosebire de abdominoplastia completa, ombilicul nu trebuie repozitionat. Mici tuburi de dren sunt introduse in incizii pentru eliminarea si monitorizarea scurgerilor apoi sunt aplicate bandaje elastice.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: