Setari Cookie-uri

Cum sa-ti intaresti unghiile prin remedii naturiste grozave

Remediul naturist obtinut din otet de cidru de mere, ulei de masline si bere contine ingrediente active menite sa impiedice deteriorarea unghiilor. Masca naturista cu faina si coacaze negre poate reda stralucirea unghiilor tale. Uleiurile de argan si de amla, aplicate extern, pe toata suprafata unghiilor, au rolul de a intari unghiile si de a le accelera cresterea.

unghii exfoliate Indicate sunt si alimentele care contin proteine de calitate precum ouale. Alunele, semintele, strugurii, legumele bogate in sulf si siliciu (ceapa, broccoli, peste, alge, etc) sunt sanatoase si indicate in mentinerea frumusetii unghiilor. In plus, drojdia de bere si orezul brun au un continut ridicat de biotina si de aceea trebuie incluse in dieta pentru unghii. Consuma de asemenea o cantitate semnificativa de apa. Si unghiile tale au nevoie de hidratare interioara.

Urmatoarea reteta naturista este una cat se poate de simpla si la indemana tuturor, avand rolul de a face unghiile mai rezistente si mai sanatoase: intr-un recipient se amesteca o lingura de miere cu doua galbenusuri de ou batute si cu un sfert de ceasca de lapte caldut. Se amesteca bine pana la omogenizarea completa. Unghiile se tin in acest amestec timp de un sfert de ora (suficient cat sa se hidrateze) dupa care se clatesc cu apa. Calciul din lapte si proteinele din ou vor actiona asupra unghiilor prevenind deteriorarea acestora. De tinut minte: mierea, galbenusul de ou si laptele =combinatia perfecta pentru unghiile tale!


Sursa: Garbo.ro
Citeste si alte articole pe Garbo, noi iti recomandam:
Cum sa iti vopsesti parul in mod natural
Ten de portelan: 3 masti regenerante cu pepene galben!
Patrick Cameron te invata: Cum sa realizezi o coafura de ocazie

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.