Setari Cookie-uri

Cura de slabire prin... infometare?

Am sesizat ca majoritatea perosanelor care isi doresc o schimbare in viata lor care sa aiba ca efect eliminarea surplusului de kilograme aleg sa manance mai putin sau chiar sa se infometezi si ma refer atat la femei, cat si la barbati, caci tendinta de supraponderabilitate este genral valabila a ambele sexe.

Pe Forumul Lumea e Mica utilizatorii care au trecut prin experienta unei diete prin infometare ne marturisesc rezultatele obtinute.

Venesa Dulce este cea care deschide acest topic: "Asta este una dintre intrebarile fregvente ale tinerilor si nu ma refer numai la fete caci din pacate cam toata lumea se ingrasa.Eu una sincer ma lupt de un an de zile cu kg mele in plus pe care le-am acumulat din pricina unei sarcini.Am 20 ani si 1,56cm si greutate de 67kg ma simt stransa in propriul meu corp si as vrea sa evadez...adica imi doresc foarte tare sa slabesc dar asta nu stiu cat de repede se poate realiza.Si ca sa trec si la subiec voiam sa spun ca am incercat tot felul de retete de slabit chiar si infometarea dar daca nu exista si gimnasca zolnic degeaba...nici un rezultat.Oare chiar exxista un remediu de a slabi mai usor decat facand gimnastica si tinand curi de slabit?!Deja pt mine este un chin gandul ca sunt grasa.."

Citește și:

Mydecemberjenny nu crede ca infometarea este o solutie: "Categoric infometarea nu e o solutie. Nu slabesti daca nu mananci. Si oricum nu poti sa te infometezi la nesfarsit, iar atunci cand o sa dai buzna la masa,vai de tine... Daca mananci regulat si cate putin la fiecare masa si mai faci si putina miscare efectul e garantat."

Dulce acrisor crede ca pastilele de slabit reprezinta cea mai buna solutie: "Salbesti daca te infometezi, dar te ingrasi si ma mult si ff rapid; exista niste pastile la plafar care te ajuta sa slabesti si dau super rezultate, eu stiu ca leam folosit."

Miralfn contesta: "Prietena mea a luat niste pastile care ii taiau pofta de mancare,manca mult mai putin decat era ea obisnuita. A slabit 15 kg in 2 luni, apoi s-a oprit, nu a mai luat pastile, a inceput sa manance normal si s-a ingrasat 20 de kg,asa ca eu nu prea am incredere in pastile."

Citește și:

Voi ce parere aveti despre dietele prin infometare? Va asteptam sa ne marturisiti mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.