Setari Cookie-uri

16 Motive pentru care dietele dau gres

Diete si iar diete, orice ai incerca nu reusesti sa slabesti. Ai rezultate pe moment, nu poti sa duci dieta la bun sfarsit si rezultatele intarzie sa apara.

6. Nu rezisti tentatiei

Esti la masa. Stii ce trebuie sa mananci in ziua respectiva. Termini, insa senzatia de foame nu dispare. Te gandesti ca daca mai gusti putin nu strica si tot asa pana intreaga dieta se schimba.

7. Nu poti respecta programul fix al meselor


Lucrezi sau pur si simplu iti este greu sa mananci la ore fixe. Acest gen de diete iti dau batai de cap. Daca nu reusesti sa mananci fix la ora 9 crezi ca este mai bine sa sari peste masa sau sa mananci mai tarziu si uite asa intregul tau efort se distruge.

8. Dieta nu este potrivita pentru tine

Oamenii difera din punct de vedere al consumului de alimente si nu numai. Exista obiceiuri alimentare de la zona la zona. Ar trebui sa tii cont si de acest aspect inainte de a incepe o dieta.

9. Nu faci calculul caloriilor

Este necesar sa stii dinainte ce numar de calorii poti consuma zilnic. E adevarat, este dificil sa stai mereu sa calculezi ce mananci, dar cu putina ambitie si dorinta sa-ti schimbi silueta orice e posibil. Nu ignora acest sfat destul de important pentru parcurgerea cu succes al unui regim de slabit.

10. Apelezi la diete soc

Infometarea nu este echivalenta cu dieta. Daca slabesti brusc ai rezultate de moment si doar atat. Ai grija cu aceste diete pentru ca la mijloc se afla sanatatea ta.

11. Nu ai identificat cauzele cresterii in greutate

Inainte de a incepe o dieta trebuie sa afli care sunt cauzele cresterii in greutate. Asa iti poti da seama ce trebuie schimbat in obiceiurile tale zilnice.


12. Nu consumi suficiente lichide

Apa este esentiala in scaderea greutatii. Nu exista regim care sa nu recomande consumul de cel putin doi litri de apa zilnic.

13. Ignori grasimile

Este gresita ideea ca grasimile ar trebui eliminate complet din alimentatie. Corect ar trebui spus ca nu trebuie exagerat cu acest obicei. Grasimile au si ele un rol in sanatatea ta si nu ar trebui ignorate.

14. Exista cauze ascunse


Exista posibilitatea sa ai o problema de sanatate care sa determine cresterea in greutate. Fii sigura ca nu sunt alte cauze inainte de a te apuca de o dieta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.