Setari Cookie-uri

5 Salate dietetice care te slabesc

Anotimpul calduros se apropie cu pasi repezi si legumele si fructele vor fi in sezonul lor. Caldura de asemenea ne impiedica sa mancam preparate grele pentru digestie, asadar salatele sunt cele mai potrivite pentru vremea calda.

Salata de zarzavaturi

Este o salata puternic detoxifianta, sugerata si in curele de slabire. Se vor folosi: o legatura de macris, o legatura de patrunjel, o legatura de marar, 5 frunze de salata verde, 5 felii de castravete taiate in bucati mici, o lingura de seminte de in SAU doua linguri de linte fiarta (se gaseste in comert). Se adauga o lingurita de ulei de masline si sare, dupa gust.

Salata de varza

Se poate folosi atat varza alba cat si varza rosie. Se toaca marunt un sfert de varza, se rade o jumatate de morcov si se toaca marunt o legatura de marar. Se adauga o lingurita de piper alb macinat daca varza e alba sau piper macinat negru daca varza e rosie. Se stoarce o lamaie, se adauga trei picaturi de otet balsamic sau de mere (doar atat se adauga pentru aroma, mai mult e prea acid in aceasta salata) si o lingura de ulei de masline. Se consuma proaspata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.