Setari Cookie-uri

Mananci, dar te hranesti? Afla ce spune dr. Menci

Sfaturile practice pentru o viata sanatoasa au devenit aproape clisee. Daca analizezi insa, stilul tau de a trai vei observa ca ritmul ametitor al vietii de zi cu zi isi impune propriile reguli, indepartandu-te de obiceiurile bune pe care le-ai dobandit inca din copilarie. Cheia unui stil de viata benefic tie se afla insa, intr-o alimentatie corespunzatoare si in alegerea alimentelor prielnice organismului tau.

Acest tip de salate pot fi consumate in asociere cu paine integrala, orez sau cartofi, insa, atentie! Vor ingrasa mai tare!


„Revolutie in bucatarie. Reinvata sa gatesti sanatos.”
Dr. Menci ne invata cum sa gatim corect retetele traditionale romanesti.



Pornind de la realitatea potrivit careia romanii gatesc romaneste, dr. Menci a realizat prima carte menita sa interpreteze si sa rescrie intr-o varianta moderna, axata pe principiile nutritionale, retetele traditionale nelipsite de pe masa fiecaruia dintre noi.

In cartea „Revolutie in bucatarie. Reinvata sa gatesti sanatos” dr. Menci analizeaza si rescrie majoritatea retetelor noastre preferate, de la borsuri, supe, tocaturi, la salate, fripturi si dulciuri.

Cu ajutorul lui dr. Menci aflam astfel pentru prima data ce greseli facem atunci cand gatim si cum putem remedia aceste erori astfel incat sa ne bucuram nu doar de o mancare gustoasa, ci si de un preparat sanatos, incarcat de nutrienti, vitamine si minerale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.