Setari Cookie-uri

10 Alimente cu calorii negative

Prin "alimente cu calorii negative" intelegem acele alimente pentru digerarea carora organismul nostru consuma mai multe calorii decat aportul lor caloric. De exemplu la ingestia a 200 de grame de alimente cu calorii negative organismul va trebuie sa foloseasca 300 de calorii pentru a le metaboliza. In felul acesta va scoate din depozite necesarul de 100 de calorii in plus fata de cele 200 ingerate, favorizand astfel arderea grasimilor si scaderea in greutate. Va propunem o lista cu reprezentantii de baza ai alimentelor cu calorii negative.

Zmeura face si ea parte din alimentele “negre” sau “mov”, fiind si ea bogata in resveratrol – considerat cel mai puternic antioxidant. Zmeura are si un continut ridicat de vitamina C, dar si de substante care scad zaharul in sange si colesterolu

Alimente cu calorii negative: zmeura

Zmeura face si ea parte din alimentele “negre” sau “mov”, fiind si ea bogata in resveratrol – considerat cel mai puternic antioxidant. Zmeura are si un continut ridicat de vitamina C, dar si de substante care scad zaharul in sange si colesterolul crescut. Aceste alimente cu calorii negative au astfel efecte dislipidemice, accelereaza arderile grasimilor si sporesc frumusetea pielii, avand astfel efecte de intinerire.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.