Setari Cookie-uri

Bauturile din Malt - sursa de vitamine si sanatate

Nu-i asa ca vrei sa traiesti sanatos si sa ai grija de tine si de familia ta cat mai bine? Nu-i asa ca atunci cand mergi la cumparaturi faci tot posibilul sa alegi doar produse de cea mai buna calitate, naturale, daca ai de unde?

Foto @ shutterstock_102097381

Acest val de bauturi pe baza de Malt face senzatie in lumea intreaga, ea fiind foarte usor acceptata de consumatorii din foarte multe tari din Europa de Vest, Orientul Mijlociu, Asia.

La baza acestui produs, care are originea in Japonia, sta o bautura racoritoare destinata consumatorilor care doresc sa se bucure de gustul de bere cu continut 0.0% alcool. In unele tari, exista variante de produse care contin doar apa si aroma de bere.

De exemplu in Orientul Mijlociu aceasta noua bautura pe baza de Malt se bucura de un succes extraordinar. In aceasta regiune, bauturile pe baza de Malt cu continut de fruct precum ananasul sau mango, sunt apreciate ca fiind: o bautura sportiva, o alternativa la bere si nu in ultimul rand o bautura cu proprietati intense de “mouth feel”.

bauturi din malt

Foto @ shutterstock_64054204

Citește și:

Avand in vedere ca Maltul este bogat in minerale, proteine si vitamine, ofera baza ideala pentru bauturile pozitionate ca fiind sportive. In combinatie cu sucul de fructe, devine o sursa naturala de carbohidrati si poate fi dezvoltata intr-o gama variata de arome.

Maltul cu Lapte este o alta bautura existenta pe piata din Amercia de Sud, unde Maltul este consumat ca o cafea si servita cu lapte condensat in unele regiuni. Daca este bauta rece este o alternativa interesanta a Iced Coffee.

Este in interesul tau sa alegi un produs de calitate inalta, fara ingrediente artificiale, racoritor, hidratant si nutritiv, tocmai buna pentru intreaga ta familie. Maltul este unul dintre cele mai sanatoase ingrediente – o sursa naturala de energie, contine vitamine din complexul B, vitaminele A si C, sodiu si magneziu! Mai mult ca sigur racoritoarele pe baza de Malt te vor impresiona intr-un mod placut si le vei savura si a doua oara!

Citește și:

Comunicat de presa

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.<

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.