Setari Cookie-uri

Topul celor mai bune DIETE!

Informatiile legate de diete sunt extrem de diversificate si in acelasi timp contradictorii, fiind uneori dificil sa alegi dieta potrivita pentru tine. Kudika te ajuta sa navighezi prin nebuloasa dietelor si informatiilor legate de alimentatie sanatoasa, sport si slabire.

Daca intentionezi sa urmezi o cura de slabire, te invitam sa alegi dietele care au obtinut punctaje mari pentru fiecare dintre cele sapte criterii folosite.

De ce un top al dietelor?

Acest top al dietelor te ajuta sa intelegi mai bine cat de sanatoasa este dieta pe care vrei sa o urmezi, cat de rapid poti slabi cu respectiva dieta, precum si interferentele cu bolile cardiovasculare sau cu diabetul – afectiuni dintre cele mai frecvente in randul populatiei. Poti sti astfel cat de mult iti protejeaza inima o dieta sau pur si simplu cat de sanatoasa este in general.
De asemenea daca esti o persoana care te adaptezi greu unui program strict, poti opta pentru dietele care sunt usor de urmat.
In topul nostru vei gasi si diete de detoxifiere, sortate pe anotimpuri sau diete de detoxifiere care pot fi urmate oricand.
Clasamentul alcatuit de noi te va ajuta sa alegi mai usor o dieta in functie de crietriul care este cel mai important pentru tine.

Citește și:

Indexul alfabetic al dietelor

Pentru a-ti face cautarea mai usoara am alcatuit un index al dietelor in care poti cauta mai usor regimul preferat.

Ce trebuie sa stii despre o dieta?

In fiecare articol vei gasi argumente pro si contra respectivei diete, precum si punctajul obtinut de dieta respectiva privind cele 7 criterii de clasificare.
Poti urmari in coloana din dreapta si locul obtinut de dieta respectiva in topul general al dietelor, fiind astfel mai usor sa o clasifici.

Voteaza dieta

Parerea ta conteaza intotdeauna pentru noi, de aceea am realizat pentru fiecare dieta in parte posibilitatea de a fi votata prin acordarea unui numar de stele.

Mai mult decat atat, daca ai urmat dieta respectiva, ne poti raspunde prin „da” sau „nu” la intrebarea din interiorul articolului „A functionat aceasta dieta pentru tine?” – in felul acesta si alti utilizatori isi pot forma o parere mai clara despre respectiva dieta.

Citește și:

Care sunt cele mai bune diete?

Descopera principiile de clasificare a dietelor:

Te asteptam sa vizitezi sectiunea ce iti pune la dispozitie Topul celor mai bune diete

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.