Setari Cookie-uri

Slabire si 30 de motive sanatoase: Apa cu Lamaie!

Apa cu lamaie este excelenta in detoxifierea organismului. Sucul de lamaie este apreciat pentru continutul sau bogat in vitamina C, un puternic antioxidant ce are rolul de a lupta impotriva radicalilor liberi si de a lupta impotriva racelilor.

Apa este cu adevarat un miracol. Insa un alt miracol pe care dorim sa il aducem in centrul atentiei si sa atragem atentia asupra beneficiilor sale extraordinare este apa cu lamaie. Ca si apa, nu are contine calorii, insa are un gust mai bun. Lamaia aduce insa prospetime apei. Stoarceti o jumatate de lamaie intr-un pahar cu apa si beti de doua ori pe zi. Daca stomacul va permite stoarceti chiar o lamaie intreaga si diluati-o cu o cantitate mai mare de apa. Consumat licoarea magica de doua ori pe zi. Dimineata poate incepe intr-un ritm energizant daca atunci cand va treziti beti apa cu lamaie, fara niciun alt adaos in ea. Apa cu lamaie este un energizant natural extrem de eficient, hidratand, revitalizand si oxigenand organismul.

Apa cu lamaie, un remediu natural excelent in detoxifiere si stimularea metabolismului

Apa cu lamaie este un miracol ieftin, la indemana, pe care il putem folosi chiar zilnic ca remediu pentru sanatate. Iata ce spune A.F. Beddoe in cartea “Biological Ionization in Human Nutrition” despre beneficiile apei cu lamaie:

Citește și:

“Apa cu lamaie poate fi consumata de toate persoanele care o pot tolera. Daca nu exista alergie la lamaie (putine sunt persoanele care au alergie la lamaie!) si nici nu exista ulcere adulte, atunci toti adultii si majoritatea copiilor ar trebui sa consume apa cu lamaie. Iata de ce:

-lamaia functioneaza ca un agent natural de intarire a enzimelor ficatului atunci cand acestea sunt scazute

-ficatul produce din sucul de lamaie proaspat mai multe enzime decat ar produce din orice alt aliment

-lamaia ajuta la oxigenarea organismului si in metabolismul calciului ceoarece regleaza nivelul de cardohidrati din sange care afecteaza nivelul de oxigen din sange".

Foto: Sxc.hu

Proprietatile si beneficiile extraordinare ale lamaii

Pe de alta parte, in cartea “Back to Eden”, Jethro Kloss subliniaza proprietatile extraordinare ale lamaii:

Citește și:

“Lamaia este antiseptic si un agent care previne septicemia (prezenta bacteriilor patogene in sange) sau putrefactia (descompunerea tesutului). Lamaia are si proprietati anti-scorbutice, ceea ce inseamna ca poate contribui la prevenirea bolilor, dar si la curatarea sistemului de impuritati.”

Descopera celelalte efecte uimitoare ale apei cu lamaie in articolul APA cu LAMAIE: 30 de motive puternice pentru a consuma acest miracol detoxifiant! pe Garbo.ro

Iti recomandam si articolul:

Miracolul cristalelor de apa. Apa vorbeste

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.