Setari Cookie-uri

3 Gustari dulci irezistibile care te slabesc

Iti doresti o silueta de vis insa dulciurile sunt alimentele tale preferate? Iti prezentam cateva gustari dulci care iti bucura papilele si totodata te ajuta sa slabesti.

3 Gustari dulci irezistibile care te slabesc

Inghetata de fructe

inghetata care slabeste

Stiati ca inghetata naturala din fructe are dublu efect de slabire?

In primul rand contine aproape numai fructe, acestea accelerand arderile si fiind totodata considerate alimente cu calorii negative.

In al doilea rand, pentru ca este rece, inghetata nu doar te racoreste in zilele caniculare dar iti “strange” stomacul si iti taie foamea.

Iata ce inseamna inghetata naturala de fructe, pentru ca nu ne referim aici in niciun caz la inghetata din comert obtinuta din prafuri si grasimi.

Ai nevoie de forme pentru inghetata si de un blender. Pui fructele la blender, adaugi putina miere dupa gust, presari la fundul formelor intai alunele sau nucile apoi torni continutul obtinut la blender. Fara nicun fel de praf sau adaos, pentru ca pana si esentele aromate sunt toxice. In plus, nu aveti nevie de arome daca alegeti combinatiile potrivite de fructe.

Citește și:

Recomandari:

  • daca alegeti fructe de padure, acestea sunt mai acrisoare si va recomanda sa le asortati cu fructe foarte dulci, cum este sharonul.

  • daca alegeti citrice, adaugati si mar si banana.

  • daca alegeti grapefruit, puteti face o ingetata doar din acesta, fara miere, este delicios acest fruct consumat simplu;

  • puteti face inghetata si din suc de mere cu morcov. Nu necesita miere pentru ca ambele vegetale contin zaharuri naturale;

  • daca alegeti pepene, vi-l recomandam in cantitate mai mare pe cel galben, asortat neaparat cu citrice, de exemplu portocala. Puteti rade si coaja de lamaie, cea mai gustoasa este coaja de lamaie verde.

Foto: Shuttesrtock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.