Setari Cookie-uri

DIETA inteligenta: 6 Superalimente cu efect de SLABIRE

Daca incluzi aceste 6 alimente in dieta cu siguranta vei scapa de grasimile in exces!

Orice femeie este constienta de faptul ca pentru a slabi sau a se mentine in forma, este nevoie sa renunte la multe dintre mancarurile ei preferate. Totusi, exista anumite alimente care pot ajuta orice persoana sa scape de nedoritele grasimi in exces (bineinteles, combinate cu un stil de viata sanatos si sport).

Ceapa si usturoiul

Image © Sxc.hu

In afara de faptul ca ceapa si usturoiul ne ajuta sa scapam de orice grasimi in exces pe care organismul nostru le acumuleaza, ele sunt foarte sanatoase si pentru ca distrug bacteriile, virusurile si ciupericile care ne pot afecta corpul si lupta impotriva colesterolului rau. De asemenea, ceapa si usturoiul previn bolile de inima arzand grasimile in exces si fluidizand sangele care circula prin artere.

Legumele cu frunze verzi

Spanacul, salata, varza, broccoli etc. sunt legume cu frunze verzi, fiind o bogata sursa de nutrienti si minerale. Ele imbunatatesc sistemul imunitar, protejandu-ne impotriva diferitelor afectiuni precum bolile de inima, formarea de celule canceroase in organism si acumularea de grasimi in exces. Per total, legumele cu frunze verzi ajuta metabolismul sa functioneze mai bine.

Citește și:

boabele de fasole Boabele de fasole

Boabele de fasole contin fibre care nu numai ca sunt bune pentru sanatatea generala a organismului, ci ajuta si la functionarea sistemului digestiv, eliminand nedoritele grasimi in exces. La fel, boabele de fasole stabilizeaza tensiunea arteriala si afectiunile cauzate de aceasta.

Image © Sxc.hu

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.