Setari Cookie-uri

Dieta-fulger inainte de Revelion

2.6 (Ratingul specialistilor)

Pro

Slabire rapida
Nu pune in pericol sanatatea omului normal

Contra

Contraindicata in unele afectiuni: renale, cardiovasculare
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

4.14 din 7 voturi

Ne dorim ca in noaptea dintre ani sa fim cat mai frumoase, dar excesele alimentare din perioada Sarbatorilor care tocmai au trecut se resimt, foarte probabil, pe cantar.

Planul dietei

Prima zi

In prima zi a dietei-fulger aveti voie sa consumati doar supe de legume. Daca doriti sa accelerati slabirea, puteti consuma doar supa de varza (cititi Dieta cu supa de varza). Nu conteaza cate portii consumati sau cat de mari sunt acestea, insa dupa ora 16 nu mai aveti voie sa mancati nimic.

Singurul lichid permis la dieta este apa plata, iar dupa ora 16 trebuie sa beti, pana la culcare, treptat, aproximativ un litru de apa.

dieta de slabire rapida cu supa de varza si legume

Probabil veti merge des la toaleta, insa efectul detoxifiant si hidratant al acestei zile este foarte intens. Metabolismul va fi stimulat, accelerat, iar grasimile vor fi rapid mobilizare din depozite si “arse”.

Sfat: nu folositi decat condimente naturale la gatirea supelor (condimente uscate sau proaspete).

A doua zi de dieta

In aceasta zi veti manca doar legume crude, dar cat se poate nesarate pentru ca oricum aveti un aport mare de lichide, iar sarea “tine apa” in organism, ceea ce ar duce la hiperhidratare. Mai mult decat atat, legumele contin si ele sodiu sau clor, asadar sarea nu este necesara. Nu aveti voie ulei, insa condimente naturale da (inclusiv piper).

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.