Afla cum poti scapa rapid si intr-un mod placut de pofta pentru dulciurile care iti afecteaza silueta si sanatatea.
4. Fibra de cacao vs. pudra de cacao
Fibrele de cacao provin din cacao de cea mai buna calitate, deosebindu-se de pudra de cacao prin compozitia sa
-> 70% fibre si doar 2% grasimi. Aceste procente transforma fibrele de cacao in ingredientele cheie in producerea de ciocolata dietetica.
Fibrele de cacao sunt bogate in antioxidanti si polifenoli, ceea ce, potrivit studiilor realizate pana in prezent, le fac eficiente si in reducerea presiunii arteriale si intarirea sanatatii inimii.
Ciocolata Blokegras trebuie folosita ca desert si nu ca un inlocuitor al unei mese. Ea se consuma ideal dupa masa de pranz si dupa masa de seara, atunci cand inca va este pofta de dulce. Este extrem de important ca dupa consumarea batonului de ciocolata sa beti un pahar mare cu apa!