Dieta Army, care este folosita atat de cadre militare, cat si de anumiti doctori, are la baza principiul reductiei calorice si al combinarii exacte a anumitor alimente. Potrivit specialistilor, aceste combinatii de alimente produc anumite reactii chimice in sistemul digestiv, care ajuta la o mai eficienta ardere a grasimilor.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

dieta army de 3 zileAvantajele acestei metode de slabit sunt:

1) echilibrul nutritional, care ne ajuta sa ne protejam organismul si sa prevenim efectul de yo-yo al multor diete;

2) durata scurta de timp si posibilitatea urmarii ei in cicluri repetate.

Astfel, dieta Army prezentata in continuare este o cura de slabire in 3 zile, care poate fi folosita atat inaintea unei plecari sau eveniment important, cat si in mod repetat, pe durata mai lunga. In acest ultim caz, perioadele de dieta vor fi alternate cu perioade intermediare de 3-4 zile, in care se poate consuma o cantitate mai mare de calorii. Se va renunta atunci la mancarea stricta de dieta, optand insa pentru alimente echilibrate din punct de vedere nutritiv.

Ca in cazul oricarui regim de slabit, este indicat sa soliciti sfatul medicului inainte de a incepe aceasta dieta rapida, chiar daca intentionezi sa o urmezi numai timp de 3 zile.

Dieta Army de 3 zile – ziua 1

In prima zi din dieta Army este permis consumul de cafea neindulcita sau ceai cofeinizat neindulcit. In zilele 2 si 3 ale dietei se va consuma doar apa plata.

In plus, nu se vor utiliza niciun fel de sosuri sau condimente aditionale in niciuna dintre cele 3 zile, inafara de sare (in cantitati rezonabile), piper si foarte putin mustar. Iar rontaitul intre mese nu este permis.

slabire eficienta de vara: cura de 3 zile a Armatei americane

Pentru micul dejun, meniul va fi compus din:

Foto@Shutterstock.com

Cum sa slabesti 10 kg in 5 zile. Dieta minune de la japoneze
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: