Setari Cookie-uri

Dieta de 3 zile care face minuni, recomandata de specialista Iulia Preda

Daca vrei sa slabesti cel putin 4 kilograme intr un mod sanatos, dar fara a te infometa sau a consuma doar alimente fade, poti apela la celebra dieta de trei zile!

Kilogramele in plus au constituit intotdeauna o cauza de nemultumire si frustare a femeilor! Statisticile rezultate in urma unui studiu din Marea Britanie au demonstrat ca peste 90% din doamne au tinut cel putin o dieta de slabire, in viata!

Poate standardele societatii au condus la aceasta obsesie, poate promovarea femeilor foarte slabe ca prototip al frumusetii, cert este ca, ori de cate ori vei intreba o femeie ce –si doreste pentru a se simti bine in pielea ei, aceasta va raspunde ca o silueta supla ar face-o fericita.

Daca vrei sa slabesti cel putin 4 kilograme intr un mod sanatos, dar fara a te infometa sau a consuma doar alimente fade, poti apela la celebra dieta de trei zile! Iulia Preda

Iulia Preda (img. dr.), cunoscuta farmacista si prezentatoare a multor emisiuni de sanatate, a incercat si recomanda dieta pe baza de lichide, timp de trei zile.

Citește și:

“Pe langa efectul de pierdere a kilogramelor nedorite, aceasta dieta este si una foarte eficienta in detoxifierea organismului.

Nu este o dieta in care trebuie sa consumati doar lichide! Principiul pe care merge aceasta dieta este acela de a insera in locul uneia sau a doua dintre mesele normale, dupa cazul fiecareia, mese compuse din lichide: sucuri, smoothie-uri, supe etc.

Exista sugestii clare ale „meniului de trei zile!”, a declarat Iulia Preda

Iata Dieta de 3 zile:


Micul dejun
: 2 oua ochiuri/ omleta, rosii la gratar sau ciuperci
50 gr ovaz inumuiat in apa cu cateva felii de fructe alaturi
125 gr iaurt degresat cu cateva caise uscate

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.