Atunci cand suntem indragostiti, mintea noastra functioneaza altfel, suntem ca niste nebuni care au nevoie, ca sa se vindece, de reciprocitatea sentimentelor lor. Nici studiile de specialitate nu aduc alte vesti, asadar, daca va intrebati mai multe despre dragoste, urmariti clipul de mai jos si realizati testul pe care vi-l punem la dispozitie pentru a studia compatibilitatea voastra.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Realizati si quizul: Testul Helen Fisher: Ce PERSONALITATE ai si Dragostea IDEALA!

Dar sa revenim la bucatarie si la legatura dintre ceea ce mancam si pofta de dragoste. Alimentele reprezinta principala sursa de energie a organismului, asadar reactionam in functie de ceea ce mancam. Specialistii sustin ca unele alimente aduc energie in zona cerebrala si genitala, ne binedispun si ne ajuta in mentinerea vitalitatii din cuplu.

Alimentele iubirii – sporesc pofta de dragoste

Cea mai buna combinatie o reprezinta ciocolata neagra cu vinul rosu-inchis, spre negru.

Vinul elimina inhibitiile, creste voia buna, activeaza unele simturi si accelereaza bataile inimii. Ciocolata creste endorfinele - homonii fericirii – si pofta de dragoste.

 - alimente afrodiziace

Consumate in cuplu, ciocolata si vinul devin bune ingrediente pentru dormitor.

Ciocolata si capsunele – desertul indragostitilor!

Cum credeti ca v-ati simti dupa un desert cu clatite umplute cu capsune proaspete si ciocolata? Minunat si cu pofta de dragoste . Aceasta combinatie este o adevarata bomba afrodiziaca, dar si energizanta, aducand voie buna in cuplu si pofta de nebunii in pat.

Foto: capsune in forma de inima pentru indragostiti @ Shutterstock.com

Bancuri bune despre Ziua Indragostitilor
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: