Setari Cookie-uri

Tu ce pui in FARFURIE? 7 Carti care iti vor schimba VIATA

Informatia este sanatate! Afla care sunt cele mai apreciate carti de nutritie sanatoasa adresate tuturor, scrise de specialisti cu renume!

Mica biblie a nutritiei

Mica biblie a nutritiei

Carte disponibila in Librariile Elefant.ro

Adevarul gol-golut despre dietele la moda, glucidele, lipidele si proteinele „bune“si despre cum sa scapam de pericolele obezitatii si diabetului
Sunteti confuzi in privinta alimentatiei? Renumitul nutritionist si autor al volumului Noua biblie a vitaminelor (Lifestyle Publishing, 2011) ofera o explicatie completa, aprofundata a felului in care putem manca si ramane sanatosi fara sa urmam vreodata
O cura de slabire. Asa cum afirma doctorul Mindell: „Daca dietele ar functiona, excesul de greutate nu ar fi problema de sanatate numarul unu in tara noastra“.
Mica biblie a nutritiei va spune cum puteti colabora cu organismul vostru miraculos pentru a va pastra sanatatea si un nivel optim al energiei printr-o alimentatie echilibrata. Dr. Mindell analizeaza (si in unele cazuri demonteaza) argumentele „stiintifice“care stau la baza curelor de slabire populare intr-o carte bogata in informatii de ultima ora despre nutritie si exercitii fizice, precum si in sfaturi care va vor ajuta nu doar sa slabiti, ci sa si ajungeti la o sanatate generala buna.
Mica biblie a nutritiei arata cum anumite modificari simple in stilul de viata va pot ajuta sa va mariti nivelurile energetice si sa scapati de kilogramele in plus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.