Setari Cookie-uri

SLABESTI MANCAND: 5 Cele mai puternice condimente PENTRU SLABIRE

Condimentele sunt folosite intens in medicina naturista, dar si in bucatarie pentru aroma si gustul deosebit pe care il confera preparatelor.

Condimente pentru slabire: Rozmarinul

Condimente pentru slabire: Rozmarinul

Rozmarinul creste usor, nu este foarte pretentios de aceea ar putea fi cultivat chiar in ghiveci in apartament, conferind mediului un parfum natural! Beneficiile rozmarinului au inceput a fi intens studiate dupa ce s-a observat ca preparatele din carne condimentate cu rozmarin sunt mult mai sanatoase si cumva compusii toxici erau neutralizati. Ei bine, rozmarinul are capacitatea de a neutraliza compusii toxici din produsele animale cand acestea sunt preparate la temperaturi inalte. Mai mult decat atat, rozmarinul prezinta intense efecte anticancerigene, fiind utilizat in medicina naturista pentru preventia cancerului, imbunatatirea memoriei, protejarea ficatului, atenuarea durerilor din bolile cronice, ameliorarea dermatitelor, dar si in tratarea depresiilor si bolilor rspiratorii cand este folosit pe cale inhalatorie.
Rozmarinul este considerat de asemenea unui din condimentele care accelereaza intens metabolismul, fiind indicat in curele de slabire.

Citește și:

Foto: beneficiile rozmarinului by Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.