Setari Cookie-uri

10 Uleiui EXTRAVIRGINE care sa nu-ti lipseasca din BUCATARIE

De ce sunt importante uleiurile? Aduc o varietate de grasimi sanatoase pentru organism, unele dintre acestea cu functii vitale. Mai mult decat atat, acizii grasi omega din uleiurile extravirgine ajuta in mentinerea siluetei! Este FOARTE IMPORTANT sa alegeti uleiuri extravorgine, adica presate la rece, acestea pastreaza toate proprietatile sanatoase. Uleiurile virgine NU sunt presate la rece, iar cele rafinate ar trebui evitate. Va propunem asadar sa alternati de la sticla la sticla mai multe uleiuri in bucataria dumneavoastra, sa nu uitam ca variatia alimentatiei este un pilon important al sanatatii.

Ulei Samburi Caise

Ulei Samburi Caise

Ulei disponibil in magazinele Vegis.ro

Ulei obtinut din samburi caise, prin presarea la rece pe presa Solaris a samburilor de caise. Dupa presare, uleiul este decanta si apoi filtrat printr-un filtru natural de bumbac, asigurand astfel o calitate superioara. Confera o aroma delicioasa preparatelor, fiind indicat la salate, peste si preparate bine condimentate.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.