Setari Cookie-uri

5 SUPERalimente pe care merita sa le incerci

Iti propunem alternative sanatoase la alimentele pe care le consumi zilnic, tocmai pentru a-ti imbunatati starea de sanatate si a-ti creste nivelul energetic.

Laptisor de matca pur

Laptisor de matca pur

Produsul poate fi achizitionat din acest plafar online

Actiunea laptisorului de matca pur asupra imunitatii merge pe doua directii. In primul rand, inlatura cauzele care duc la slabirea sistemului imunitar: combate stresul si oboseala accentuata prin continutul sau bogat in acid pantotenic sau vitamina B5 si triptofan adica unul dintre cei 8 acizi esentiali aflati in laptisorul de matca pur si, in acelasi timp, precursorul serotoninei; suplineste carentele de vitamine din grupa B, adica B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B12, de minerale, oligoelemente, acizi grasi esentiali. Un fapt cu totul remarcabil - laptisorul de matca pur - contine mai multe vitamine din complexul B decat drojdia de bere. In al doilea rand, laptisorul de matca faciliteaza apararile imunitare prin compusii săi cu caracter antibacterian.: acidul 10 HDA, roialisina.
Laptisorul de matca contine acetilcolina pura, substanta care asigura calitatea memoriei. In plus, laptisorul de matca pur faciliteaza nasterea neuronilor, potrivit unui studiu stiintific de la Universitatea de Farmacie Gifu din Japonia, din 2007. Ne nastem cu aproximativ o suta de miliarde de neuroni. Insa de-a lungul timpului pierdem tot mai multi neuroni. Iar odata cu pierderea neuronilor, si memoria scade. Daca acest proces nu poate fi stopat, totusi efectele sale pot fi intarziate sau diminuate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.